25. joulukuuta 2012

Neulojan toivejoulu



Tämä kuva on otettu aattoaamun hämärässä, kun lunta ei vielä ollut tullut kovin paljon.


Ihanan hattarainen luminäkymä tuolla ulkona! Ja mikä ihanuus, kun sitä voi ihailla vain sisältä käsin. Pulkkamäki kutsuu sitten vähän myöhemmin, meillä on nimittäin kukuttu hereillä jo puoli kuudesta lähtien ja pikkuinen tonttu nukahti juuri kainalooni päiväunille.



Tämän vuoden joulumieli löytyi ruokavalmisteluista ja itse tehtyjen lahjojen antamisen ilosta. Poikamme oli saamistaan lahjoista aivan tohkeissaan ja itsekin otin rennosti koko aaton. Haikeus pysyi poissa melkein koko päivän.

Juuri nyt yritän neuloa pikapikaa miehen toisenkin villasukan valmiiksi, koska, tattadaa, siskoni muisti lahjakortilla lankakauppaan! Kävin jo kurkkailemassa, mitä ihanuuksia lankakaupan sivuilta löytyy. Mutta nyt takaisin lepoasentoon kutimen kanssa. Sain mieheltä sen kauan toivomani Pentikin villapeiton, joten nyt kelpaa pötkötellä sohvalla.. Neulomisuunnitelmia olisi roppakaupalla (ja niistä lisää myöhemmin), mutta en halua aloittaa mitään uutta ennen kuin villikset ovat valmiit. Ja tänään ne varmaan ovatkin. Sitten on vielä monta ihanaa neulomisen parissa vietettävää lomapäivää jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti